Brotmas

Brotmas stelt alles in het werk om u van brood op tafel te voorzien met een gediversifieerd en kwalitatief hoogstaand serviceconcept. Door hun ervaring en technologie te combineren, worden de kookgroep, de deegverwerkingsgroep en de industriële groep voortdurend geüpdatet. In de groep “Cooking Machinery” is brood het belangrijkste podium voor de show, de technische infrastructuur van onze producten volgt het smaakpad van de fabriek naar de bakkerij, van bakkerij naar tafel. Brotmas is een van de belangrijkste oplossingspartners in alle stadia van de deegvorming en vervult vele functies in 7 verschillende producten via een automatische deegverwerkingsmachine. De producten die door industriële groepen voor grote ondernemingen worden geproduceerd, bieden bedrijven veel gemak, vooral in automatische deegverwerking en automatische deegkookmachines.


LOTUS

Automatische deegverwerkings- en leglijn

ALGEMENE KENMERKEN
De gevormde deegstukken die uit de lange vorm komen, worden uitgespreid op de houten pallet of bak in een rij, enkel, dubbel of drievoudig zoals vereist. Nieuw ontworpen BROTMAS tray-laadlijn pakt de tray, laadt op de traywagen en haalt tegelijkertijd de andere vrije tray. Wanneer het proces voor alle trays is voltooid, wordt de trolley automatisch gedwongen om naar de uitgang te rijden en krijgt het systeem de vrije trolley om te laden.

Voor het systeem kunnen de houten pallets of aluminium bakken worden gebruikt. Beide ook als optie tegelijk leverbaar. Indien nodig kan de extra apparatuur worden gebruikt om materiaal op deeg te strooien. Het hele systeem wordt gecontroleerd en geobserveerd door middel van een touchscreen.
De machine kan worden ontworpen afhankelijk van het bouwplan of de richting van het deegproces. Het systeem vervormt tijdens het proces nooit de trays of houten pallets.

Opties
Enkele, dubbele of drievoudige deegpannen
Aluminium bak of houten pallet kan worden gehanteerd (beide zijn ook beschikbaar)
Strooisysteem
Luchtcompressor

Lade-laadlijn kan worden ontworpen afhankelijk van de plaats van de klant.

Meer weten?

TETRA
Roterende oven

De oven is speciaal ontworpen voor bakkerijen die productiviteit, kwaliteitsproducten, homogene bakeigenschappen en meer energiebesparing willen. Om langdurig gebruik te garanderen, wordt de ovenverbrandingskamer geproduceerd door roestvrijstalen. Luchtstroomkanalen zijn instelbaar in de bakkamer. De hete lucht bereikt dus gelijkelijk alle oppervlakken en zorgt voor een gelijkmatig bakproces, ongeacht de vloer omhoog of omlaag, rechts of links van de bak. De benodigde hoeveelheid stoom staat altijd klaar door de nieuw ontworpen krachtige stoomgenerator. Elektrisch, gas, diesel of hout gestookt systeem beschikbaar voor verwarmingssysteem. Dik isolatiemateriaal rond de oven en observatievenster met dubbel glas houdt het warmteverlies beperkt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de bakkamer. Temperatuurniveau in de bakkamer wordt automatisch geregeld door een elektronisch systeem en het warmteniveau wordt altijd standaard gehouden. Overigens is homogeen bakken gegarandeerd. Het bereiken van de baktemperatuur gaat erg snel en dit bespaart energie en tijd. Uitgerust met krachtige lammeren met verlichting om de producten tijdens het bakken te observeren. Het handmatige bedieningspaneel is resistent tegen elektrische fluctuaties en elektrische materialen die zijn gekozen door bekende internationale fabrikanten zoals Scheneider, ABB, Siemens,

Meer weten?

LOOP
Mobiele kommixer

ALGEMENE KENMERKEN De
spiraalvormige mixer met bewegende kom is ontworpen voor industriële faciliteiten en ontworpen voor zware omstandigheden. Perfect kneden en praktisch gebruik worden gecombineerd dankzij het tweetaktkneedsysteem, aangedreven motoren met dubbele snelheid en een hoog vermogen dat wordt overgebracht naar de bewegende kom. Bovendien kunnen onze klanten er dankzij het versterkte chassis jarenlang veilig en vlot mee omgaan.

Aan het einde van het kneedproces gaat de mixerkop automatisch omhoog en kan de kom gemakkelijk door de gebruiker worden verwijderd. De geleegde kom wordt door middel van een vergrendelingssysteem weer aan het mixerlichaam bevestigd. Op deze manier is altijd dezelfde kwaliteit van het kneedproces gegarandeerd. Andere kenmerken van de moving bowl mixer zijn; Roestvrijstalen kom, mes en spiraalhaakset, automatische en handmatige gebruiksopties, stil mechanisch en krachtoverbrengingssysteem, veiligheidssystemen volgens CE-normen. Extra kom en lift kantelsysteem zijn ook verkrijgbaar bij de mixer.

Opties: touchscreen / temperatuurmeetsysteem / interne waterdosering

Meer weten?

Wil je meer informatie?