GOODRAM – Pools merk computergeheugen

GOODRAM is een merk van geheugen- en opslagproducten vervaardigd door een Pools bedrijf Wilk Elektronik. Sinds 2003 is het GOODRAM-logo geplaatst op verwijderbare en desktopopslag en geheugen voor consumenten, liefhebbers en voor industriële en bedrijfstoepassingen. Meer dan 29 jaar marketing en productie, in-house ontwikkelde technische oplossingen en een eigen R & D-afdeling, evenals geavanceerde kwaliteitscontroleprocedures garanderen dat GOODRAM-producten innovatief en betrouwbaar zijn. GOODRAM-producten zijn over de hele wereld verkrijgbaar en ontvangen positieve recensies en aanbevelingen van zowel consumenten als experts uit de industrie.

Wij bieden de beste digitale opslag oplossing.

GOODRAM – Pools merk usb sticks

UME3 is een moderne benadering van klassiek design, waarbij de intensiteit van de overlay-kleur wordt benadrukt. De plug met convex antislip ontwerp kan de USB onder alle omstandigheden gemakkelijk openen. Nadat u de stekker uit het stopcontact heeft gehaald, kunt u deze aan het andere uiteinde van het deksel plaatsen, zodat u deze niet kwijtraakt. Er zitten gaten in de hanger – dit is een ideale oplossing voor degenen die altijd en overal een USB-geheugenstick bij zich hebben. De UME3-geheugencapaciteit varieert van 16 GB tot 256 GB. De gebruikte componenten maken leessnelheden tot 60 MB / s en schrijfsnelheden tot 20 MB / s mogelijk. Zoals alle USB-geheugensticks van GOODRAM heeft UME3 een levenslange fabrieksgarantie.

Beschikbare capaciteit: 16 GB 32 GB 64 GB 128 GB 256 GB Verkrijgbare kleuren: zwart oranje

GOODRAM – Pools merk computergeheugen

RDM PRO-gen. Twee solid-state schijven zijn ontworpen voor gebruikers die de hoogste betrouwbaarheid en stabiele werking nodig hebben. De nieuwe IRDM Pro SSD is een bijgewerkte versie van het vlaggenschip Iridium Pro en de kwaliteitsparameters zijn goed ontvangen door Poolse en buitenlandse klanten. De belangrijkste functie

Beschikbare capaciteit: 256 GB 512 GB 1024 GB 2048 GB

GOODRAM – Pools merk usb sticks

De IRDM UHS-I U3-kaart biedt hoge prestaties en betrouwbaarheid voor iedereen die 4K- en slow-motionvideo wil maken of hoogwaardige JPEG- en RAW-foto’s wil maken in snelle burst-modus.

Beschikbare capaciteit: 64 GB 128 GB

Wil je meer informatie?