probeer eens onze koffie

In Vietnam herstelde koffie de speciale smaak van die tijd. Wachten in de langzame voorbereidingsceremonie wordt een traktatie. Omdat koffie druppel voor druppel in het glas wordt gevuld, kun je jezelf wat tijd gunnen om te vertragen, na te denken en te praten. Vietnamour is geboren in het gematigde plateau en is een eersteklas handgemaakte koffie voor fijnproevers. Het brengt ons een zeldzame maar onontgonnen ervaring, zeer geschikt voor delicate smaakpapillen. Geniet van uw tijd en geniet langzaam.

VIETNAMOUR
simple origin


100% ROBUSTA

250 G / 8,81 OZ MOKAIntensity:

Intensity

Laat u overtuigen door de exquise single origin gourmet gemalen koffie voor mokka-potten, die volgens traditionele methoden in de hooglanden van Vietnam wordt verbouwd. In het kopje onthult het een sterke en uitgebalanceerde smaak met hints van pure chocolade. Als je van intense ervaringen houdt, proef dan je koffiezwart om de oorspronkelijke smaak volledig te waarderen.

Koffie voor iedereen.

VIETNAMOUR
blend


50% ROBUSTA
50% ARABICA
250 G / 8,81 OZ MOKA

Intensiteit: Intensiteit
Laat u verrassen door de fijnproeversmengeling voor gemalen koffie voor mokka-potten. De blend bestaat uit Arabica- en Robusta-bonen die volgens traditionele methoden in de hooglanden van Vietnam worden geteeld. In het kopje onthult de blend een intense en evenwichtige smaak, met hints van pure chocolade in de mond. Als je houdt van de smaak van pure chocolade, drink dan je koffie zwart om al zijn nuances vast te leggen.

VIETNAMOUR
decaffeinato

100% ROBUSTA
250 G / 8,81 OZ MOKA

Intensiteit: Intensiteit
Als je niet het volledige genot van pure koffie wilt opgeven, probeer dan de gebrande en gemalen DECAFFEINATIE voor mokka-potten, verkregen van Robusta-bonen van één oorsprong, geteeld in de gunstige klimaten van Vietnamese hooglanden. In het kopje behoudt het de unieke smaak van een gastronomische koffie met delicate hints van hout en donkere chocolade. Het heeft een cafeïnegehalte van niet meer dan 0,1%.

Wil je meer informatie?