Over ons

Wij bieden zeer betrouwbare en effectieve bedrijfsoplossingen
De directeur van Royalgroup BV is sinds 2010 actief in de handel en distributie. Aanvankelijk concentreerden we ons op computers, elektronische componenten en consumptiegoederen. Eind 2016 hebben we echter een sterke reputatie opgebouwd door een breed scala aan merken voor smartphone accessoires te distribueren.

Tegenwoordig hebben we een zeer veelzijdig voorraadassortiment – elektronica, consumenten artikelen, meubel- en meubelproductie materialen, bakkerijmachines, machineonderdelen en nog veel meer

Wij verzorgen oplossingen
voor uw bedrijf

De gepaste oplossing voor uw knelpunt

Wij van Royal Group B.V. zorgen voor de ideale oplossing voor uw knelpunt.

Hoogstaande kwaliteit in combinatie met goede service

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel en dat is ook waarin we onszelf onderscheiden.

secuur en efficient werken

We voeren ons werk secuur en zeer efficient uit. Zodat we het beste resultaat kunnen eren.

De juiste partner voor u

Wij vinden het erg belangrijk dat we individuele wensen van onze klanten na streven. Royalgroup BV verzorgt als internationaal expediteur het transport van uw goederen per luchtvracht én zeevracht. Daarnaast bieden we ook uitgebreide mogelijkheden voor opslag en distributie. Wij spelen snel in op nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden.
Wilt u meer weten over de import en export mogelijkheden van Royal Group? Ook benieuwd of wij de juiste partner voor uw bedrijf zijn. Neem dan gauw contact met ons op.

Neem contact

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Producten

Blije klanten